TIAGO LOPES

Om Tiago Lopes

Kokk og kjøkkensjef Tiago Lopes ble født den 6. januar 1976, i en fiskerfamilie i byen Cascais i Portugal. Helt fra ung alder har han vært vant til både sjøtradisjoner og til å bruke de ressursene havet har å by på, og han har arvet lidenskapen for matlaging fra sine to bestemødre. Da han måtte velge mellom sine to store lidenskaper, havet og kjøkkenet, endte han opp med å kombinere dem og utdannet seg ved Estoril turisme- og hotellfagskole (Escola de Hotelaria e Turismo do Estoril).

Tiago Lopes har over 20 års erfaring fra restauranter og 5-stjerners hoteller, og med sin bakgrunn og sine erfaringer fra tidlig i livet, har han alltid foretrukket å bruke fisk og sjømat i sine menyer. I dag ønsker han å dele ekspertisen sin med kunder, både hjemme hos dem, på arbeidsplassen, eller i andre private selskaper, og utfordre dem til å være med på et eventyr av smaker og kombinasjoner som de alltid vil huske.

"ByTiagoLopes ble skapt i troen på at mine kunders behov er det absolutt viktigste. Jeg er en stor lidenskap for mat, og vet at planlegging av selskaper noen ganger kan være stressende, og kanskje også skremmende. Det er her en profesjonell kokk kan hjelpe deg med å skape en minneverdig og smakfull opplevelse for gjestene dine, om det så er en intim middag med noen få personer, en bedriftslunsj eller en avslappet sammenkomst en helg. Slapp helt av, og få et vellykket arrangement med din egen profesjonelle kokk."

Planlegger du middag med vennegjengen, kortspillkveld, utdrikningslag, team-building eller ganske enkelt en hyggelig og avslappet kveld hjemme med gode venner? Chef Tiago Lopes komme hjem til deg og gjør sitt ytterste for å gi deg og gjestene dine en matopplevelse helt utenom det vanlige, slik at du kan slappe av og konsentrere seg om det aller viktigste: gjestene dine.

Du kan enten velge hovedmenyen du ser på siden eller du og den kokken Tiago Lopes blir enige om en meny sammen, og deretter tar han seg av alt det praktiske: innkjøp, tilberedning og servering. Fordi Chef Tiago Lopes jobber med de beste råvarene, vil hva han kan servere avhenge av årstid og tilgjengelighet.

Chef Tiago Lopes har med seg det meste av utstyr selv, og et normalt ustyrt kjøkken med noen gryter, panner og en komfyr med ovn er alt han trenger. Chef Tiago Lopes er ogsa gjerne behjelpelig med vinvalget for kvelden. Vi vasker selvfølgelig opp og rydder etter oss. Så kan du konsentrere deg om å være vert og ha en hyggelig kveld.

Har du spørsmål om priser eller er i tvil om hva du skal velge fra vår meny, ikke nøl med å ta kontakt.

Nyt!

486 26 434

tiago@bytiagolopes.no